Services

Alatan éta élastisitas, ketersediaan, sarta scalability sahiji na daya dina paménta, komputasi awan keur beuki diadopsi ku usaha, industri, sarta pamaréntah pikeun hosting aplikasi. Salian jasa awan tradisional, nyaéta infrasturktur salaku Service (IaaS), Platform salaku Service (PaaS), sarta Software salaku Service (SaaS), nembe hiji tipe anyar tina jasa --- peti sakumaha Service a (CaaS) - --has geus diwanohkeun. Conto sistem manajemen wadahna nyaeta Docker anu ngamungkinkeun pamekar keur ngartikeun peti keur aplikasi. Peti ngabagikeun kernel sarua jeung host teh, ku kituna maranéhna nu diartikeun lingkung maya sakumaha lightweight dibandingkeun mesin virtual (VMs) nu nyadiakeun lapisan isolasi antara workloads tanpa overhead of virtualization basis hypervisor. CaaS bisa bohong antara IaaS na PaaS: bari IaaS nyadiakeun sumberdaya virtualized itung na PaaS nyadiakeun ladenan runtime husus aplikasi, glues CaaS dua lapisan ieu babarengan ku cara méré lingkungan terasing pikeun aplikasi deployed (atawa modul béda ti hiji aplikasi). Salaku gambar dina Gambar di handap, jasa CaaS biasana disadiakeun di luhur mesin virtual IaaS '. panyadia CaaS, kayaning Google na AWS, ngajawab yén peti nawiskeun lingkunganana luyu pikeun workloads semi-dipercaya, bari mesin virtual nyadiakeun lapisan sejen tina kaamanan pikeun workloads untrusted.


  •  

Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!